AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Determinarea filmului hidrolipidic al pielii este important in dermatologie si cosmetica pentru cercetarea in laborator si promovarea de produse.
Continutul exact de sebum si hidratarea la suprafetei pielii nu poate fi evaluat doar privind pielea.

CORNEOFIX® F 20 ofera o determinare rapida si corecta ai celor doi parametri. Acest lucru este indispensabil pentru analiza tipului de piele si monitorizarea eficacitatii produsului. Siguranta: ambele foite nu sunt periculoase pntru piele.


Domenii de aplicare:

• Dermatologie
• Cercetare clinica
• Departamentele de cercetare si dezvoltare din industria cosmetica si farmaceutica (sustinerea efectului produsului si teste de eficacitate)
• Estetica
• De asemenea, ca instrumente de promovare, CORNEOFIX® F 20 ajuta la cresterea vanzarii de produse la punctele de vanzare (farmacii, magazine,etc.), fiind recomandate ca cele mai potrivite produse pentru tipul individual de piele. Este posibila o demonstratie impresionanta inainte si dupa folosirea produsului. Foitele sunt potrivite chiar pentru teste facute acasa. Cu CORNEOFIX® F 20 puteti ajunge la clienti prin distributia mostrelor la punctele de vanzare din magazine. Acesta este cea mai buna abordare de marketing.

Lucreaza ca un colector de corneocite (scuame si celule moarte). Numarul, marimea si grosimea corneocitelor indica gradul de hidratare al stratului cornos. Multe corneocite mari si groase pot fi colectate doar cand pielea este deshidratata sau chiar ranita. Hidratarea suficienta a pielii este reprezentata prin scuame mici.

Partea adeziva este aplicata pe suprafata de piele care trebuie masurata. Prin inlaturarea benzii de pe piele, corneocitele se lipesc de banda. Pentru a preveni efectul de ocluzie este recomandat un timp de masurare de max. 15 secunde.