AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Virusul herpesului este foarte comun. Majoritatea oamenilor au fost infectati la un moment dat. Cand se intampla acest lucru virusul ramane in corp pentru tot restul vietii. In mod normal nu suntem constienti de aceasta, dar anumite conditii (lumina UV, deficiente in sistemul imunitar, infectii, etc) pot activa virusul si apar rani, in principal in jurul buzelor. Acestea iau forma de basici si eventual formeaza cruste.
In prezent nu exista vaccin care sa distruga complet virusul. De aceea orice tratament, inclusiv Herpifix, poate doar trata simptomele, nu sa indeparteze cauza. Chair si atunci cand tratamentul are succes intotdeauna este posibil ca problema sa reapara. Nici Herpifixul nu poate garanta 100% procentul de reusita.

Herpifixul este bazat pe un concept de tratament complet nou. Utilizand un camp electric cu un voltaj foarte mic si complet inofensiv, putem modifica alcalinitatea/aciditatea (pH) pielii buzelor si tesuturilor de la valorile normale (in jur de 5.5) la valori de sub 2. Acest fapt nu numai ca reduce mancarimea dar creeaza un efect virostatic. Daca Herpifix este utilizat corect atunci virusul este impiedicat sa se raspandeasca. Capacitatea virusului de a provoca rani si cruste este redusa sau eliminata complet. In concordanta cu ultimele ceretari stiitifice, reducerea pH-ului pielii in acest mod este nedaunatoare si reversibila. Pielea isi va reveni la starea ei normala fara efecte nedorite. Voltajul a fost ales in asa fel incat sa nu pericliteze sanatatea utilizatorului. Totusi, pentru ca schimbarea ph-ului pielii depinde de rezistenta pielii este posibil ca unii oameni sa nu vada efectul normal atunci cand folosesc Herpifix. Designul compact al Herpifix este potrivit pentru a-l pastra la Dvs. tot timpul. Speram ca veti fi satisfacuti de Herpifix si de performantele sale.

Herpifix este destinat oentru tratarea herpesului in forma lui incipienta. Trebuie sa fie folosit doar pe piele fara rani. In prezent nu exista vaccin care sa distruga complet virusul. De aceea orice tratament, inclusiv Herpifix, poate doar trata simptomele, nu sa indeparteze cauza. Chair si atunci cand tratamentul are succes intotdeauna este posibil ca problema sa reapara. Nici Herpifixul nu poate garanta 100% procentul de reusita.