AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Skin Diagnostic® SD 27
Un echipament usor de folosit permite analiza rapida a pielii prin masurarea hidratarii si sebumului. Rezultatele sunt afisate pe un ecran si un indicator cu leduri.Rezultatele permit recomandarea produselor individuale pentru fiecare tip de piele. Masurarea sebumului poate fi de asemenea efectuata pe par si scalp. Un buton de control al temperaturii ia in calcul temperatura camerei pentru masurarea hidratarii.

detalii aici
Hydrosensor®
Este unicul echipament din lume pentru masurarea hidratarii, care ia in considerare temperatura si umiditatea camerei in masuratori, ceea ce permite folosirea lui in diferite medii. Rezultatul este afisat rapid pe un indicator cu leduri.

detalii aici
Sebum-Tester®
Instrumentul ideal pentru masurarea sebumului de pe piele si par. O harta de evaluare este atasata pentru a permite interpretarea usoara a rezultatelor. Instrumentul este usor, cu baterii si portabil, ceea ce il face ideal de utilizat in saloane de coafura si cosmetica sau la dermatolog sau in farmacii pentru a atrage clientii si pentru a creste vanzarile de produse cosmetice.

detalii aici
Sun Protection Diagnostic SP 37
Este un echipament ideal pentru analiza timpului natural de protectie al unei persoane si al ecranului de protectie solara de care are nevoie o persoana, in functie de intensitate soarelui (locatie, anotimp, reflectie) si al timpului de expunere.

detalii aici
Skin Pigmentation Analyzer SPA 99
Analizeaza continutul de melanina si nivelul de eritem al pielii. Rezultatul este afisat pe un ecran. Acesti parametrii sunt indispensabili in multe aplicatii din cosmetica (protectie solara, albire a pielii, pudra, machiaj).

detalii aici
Sebufix® F 16 - Corneofix® F 20
Sebufix
O caseta speciala care colecteaza sebumul intr-un timp foarte scurt. Indica pete pentru activitatea glandelor sebacee. Folosind Sebufixul impreuna cu Visioscopul aceasta permite ca productia de sebum sa fie privita live.

Corneofix
Este o caseta adeziva speciala care colecteaza corneocite din stratul superior al pielii. Aceasta metoda permite vizualizarea exacta al gradului de uscare sau de deteriorare al pielii.

Sebufix / Corneofix
Visioscope® BW 30
Aceste camere video unice ofera imagini impresionante ale pielii, parului si scalpului.

detalii aici
Visioscope® Color 32
Aceste camere video color unice ofera imagini impresionante ale pielii, parului si scalpului

detalii aici
Elastometer EM 25
Masurarea elasticitatii indica varsta biologica a pielii si este efectuata foarte repede prin metoda foarte bine cunoscuta a suctiunii. Rezultatul este afisat in procente pe ecran. Poate fi folosit pentru incurajarea vanzarilor de exemplu pentru produse anti-ageing.

detalii aici
Multi Skin Test Center® MC 750
Datorat tehologiei noii sonde CK echipamentul permite folosirea tuturor sondelor CK si a Visioscopului in acelasi timp tinand seama de cererile fiecarui utilizator. Software-ul foarte usor si clar structurat simplifica munca cu sistemul si permite recomandari individuale de produs.

detalii aici
Multi Dermascope® MDS 800
Acest aparat are sonde pentru masurarea hidratarii pielii si a continutului de sebum si va ofera in plus fata de valorile de masurare si o interpretare pentru pielea fetei pe un lant de diode semicircular.

detalii aici
Exemple de sisteme de masurare personalizate
CK este specializata in combinarea metodelor de masurare in functie de nevoile clientilor. Toate tipurile de modele (mici echipamente de mana, unitati individuale de lux... ) pot fi produse. Clientii pot alege culoarea si inscriptionarea de pe dispozitiv. Masuratorile pot fi incadrate in software – nu exista nici o limita. Daca aveti alte intrebari in legatura cu principiile de masurare, echipamentele sau posibilitatile pentru modificarea unui dispozitiv, va rugam nu ezitati sa contactati CK pentru detalii suplimentare.