AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Datorita tehnologiei modulare CK cu sonde, aparatul permite operarea cu toate sondele CK in acelasi timp, potrivit cerintelor fiecarui utilizator. Pe deasupra, aparatul Visioscope BW 30 si/sau aparatul Visioscope Color 32 poate fi conectat.

Software-ul „Skin check up”, atragator si foarte usor de utilizat, simplifica munca cu sistemul si permite recomandarea individuala de produse pentru ingrijirea pielii, a parului si produse cu ecran solar, recomandari ce pot fi tiparite pentru client. Utilizatorul poate ajunge usor la aceste produse, potrivit varstei persoanei, rezultatelor masuratorilor si raspunsurilor la intrebari.

Software-ul ofera diferite optiuni: salvarea si tiparirea masuratorilor unei anumite persoane. Un chestionar impreuna cu masuratori de hidratare, sebum si elasticitate, diagnosticheaza tipul pielii si recomanda un set de produse de ingrijire (de la produse de curatare pana la ingrijire de zi sau de noapte, ingrijire suplimentara si recomandari de dieta) fie pentru barbati sau femei.

Chestionarea si masurarea continutului de melanina permite determinarea ecranului solar adecvat si a produselor de dupa plaja, luand in considerare unde, cand si cat timp se expune o persoana la soare, incluzand respectarea indexului UV.

Masurarea sebumului pe par si scalp ajuta la o mai buna recomandare a sampoanelor si a produselor de ingrijire pentru par.

Suplimentar, fotografiile clientului pot fi si ele incluse.