AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Mobile Data Collector DC 3000 – O noua abordare pentru colectarea datelor despre produse pe teren
O abordare interesanta pentru testele de eficacitate si sustinerea suportului de marketing este acest echipament mic, usor de manuit, ce functioneaza cu baterii, care are caracteristicile Corneometrului CM 825 pentru masurarea hidratarii pielii. Se foloseste pentru „testele de acasa” si i se da voluntarului. Pot fi adaugati sistemului alti parametri de masurare cum ar fi sebumul sau pigmentarea / eritemul.

Colectorul mobil de date dispune de un afisaj digital si de o interfata pentru computer. In plus este conectat un senzor pentru conditiile de mediu, care inregistreaza temperatura si umiditatea relativa pentru fiecare masuratoare. Echipamentul este programat cu numarul voluntarului. Pot fi salvate peste 3000 de valori de masurare impreuna cu timpul, data, umiditatea relativa si temperatura in program sau pe un card de memorie. Voluntarul nu poate accesa datele stocate. Masuratorile pot fi facute de cateva ori pe zi timp de cateva zile, dupa un anumit program.
Dupa ce testul se termina, echipamentul este trimis la laborator. Valorile sunt citite cu un soft, care permite crearea unei baze de date, iar mai tarziu aceste date pot fi analizate statistic.

Avantaje:
- Permite colectarea unor informatii importante asupra eficacitatii produselor in utilizarea lor zilnica
- Sunt depasite constrangerile regionale. Voluntari care stau in diferite conditii climatice pot fi inclusi in test.
- Testele de lunga durata sunt eficinte din punct de vedere al costului.
- Completeaza perfect testele standard clasice.
- Furnizeaza argumente de marketing convingatoare si interesante pentru promovarea produselor.

Date tehnice:
Dimensiuni: 15.5x14x4.5 cm,
Masa: 0.5 kg, Sursa de alimentare: baterie de 9V. Interfata: RS232