AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Noua generatie a aparatelor CK pentru masurarea pielii Sistemul MPA
Sondele pentru masurare digitala reprezinta caracteristica cheie a ultimei generatii de echipamente, furnizand un grad inalt de stabilitate si flexibilitate. Fiecare sonda dispune de electronica necesara si de date pentru calibrare cerute pentru masurare. Astfel poate fi conectata la diferite tipuri de echipamente. Aceasta reprezinta un avantaj pentru intretinerea rapida si usoara a sondei.

Verificarea calibrarii

Ultima generatie de sonde nu necesita o recalibrare frecventa si complicata. Acuratetea sondelor poate fi oricand verificata cu ajutorul unei functii de verificare a calibrarii. Poate fi printat un raport.

1.Echipamente de sine statatoare cu afisaj mare si bine luminat si posibilitate de conectare la un senzor pentru conditiile camerei. Valorile de masurare pot fi afisate sub forma de numere sau curbe. Ofera multe functii care pot fi controlate de tastele de sub afisaj. Este utilizat cu un tip de sonda si poate functiona cu sau fara software.

2. Sistemul MPA poate accepta pana la 5 sonde (MPA 5) sau pana la 9 sonde (MPA 9), diferite sau de acelasi tip: Sebumeter SM 815, Corneometer CM 825, Skin-pH-Meter PH 905, Skin-Thermometer ST 500, Tewameter TM 300, Mexameter MX 18, Frictiometer FR 700 si Reviscometer RV 600. In plus poate fi conectat un senzor pentru conditiile ambientale. Soft-ul recunoaste automat sondele. Toate sondele Ck viitoare vor fi compatibile cu noul sistem.

Accesoriu unic: Senzor pentru conditiile ambientale
Pentru ca masuratorile pe piele depind foarte mult de conditiile ambientale (in special temperatura si umiditate relativa), cercetatorii incearca sa pastreze acesti parametri cat mai constanti posibil. CK ofera un senzor extern pentru monitorizarea conditiilor ambientale (temperatura si umiditate relativa). Acesta poate fi conectat la toate tipurile de echipamente. Cand functioneaza cu ajutorul softului valorile sunt transferate automat in program si sunt salvate cu fiecare masuratoare. Acest luccru este indispensabil pentru evaluari ulterioare si compararea datelor de masurare.

Software
Sistemul MPA la fel ca unitatile de sine statatoare functioneaza cu ajutorul unui singur software pentru toate sondele. Toate valorile masurate pot fi afisate ca segmente, curbe sau date numerice si parametrii datelor pot fi usor corectate. In plus deviatia standard si valorile medii ale masuratorilor sunt afisate.

Toate datele sunt salvate intr-o baza de date d-base care poate fi usor accesata printr-un program statistic (ex: Microsoft Excel) care evalueaza rezultatele. Folosind programul, datele masuratorilor pot fi accesate in functie de data, de nume, facand posibila colectarea datelor din diferite etape ale studiului pentru evaluare statistica.

3. Posibilitatea de a crea un soft individual pentru Multi Probe Adapter System: codul ASCII al MPA 5P/9P permite utilizatorului sa integreze valorile de masurare in propriul program in loc sa foloseasca soft-ul Ck standard.

4. Echipamentul portabil flexibil MSC 100 caruia ii pot fi conectate pana la doua sonde pentru studii de teren. Afisajul indica valorile masurate. Peste 3000 de valori sunt stocate automat si pot fi mai tarziu salvate pe un calculator. CK ofera un program pentru culegerea de date foarte simplu, care salveaza datele intr-un tabel Excel.

Date tehnice:
Unitatea de sine statatoare: Mod de alimentare: 100-240 V AC, 0.3 A, 50-60Hz, Dimensiuni: 26 x 23.5 x 7.5 cm, Afisaj: 13.2 x 3.9 cm iluminat, Masa: aprox. 1.8 kg
MPA: Mod de alimentare: 100-240 V AC, 0.3 A, 50-60Hz
MPA 9: Dimensiuni: 23 x 14.6 x 5 cm, Masa: 1.05 kg,
MPA 5: Dimensiuni: 13 x 14.6 x 5 cm, Masa: 0.65 kg
Unitatea portabila: Mod de alimentare: baterie 9 V, Dimensiuni: 12.5 x 7.4 x 2.7 cm, Masa: 165 kg
Interfata: RS232
Senzorul conditiilor de mediu: Dimensiuni: aprox. 4.7 x 1.9 x 5 cm, r.H.: 2%, T: 0.9C
Modificarile tehnice pot fi facute fara o instiintare prealabila.