AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Sensorimeter SR 100 combinarea analizei senzoriale cu metodele obiective de masurare
Evaluarea subiectiva de catre consumator a produselor este luat foarte in serios de catre industria cosmetica si face partedin toate testele de eficacitate. Intrebarile si raspunsurile se reflecta in profilul produsului. Experienta, gustul, atitudinea, antecedentele sociale, cultura si obiceiurile consumatorilor contribuie la analiza senzoriala.

Cu Sensorimeter SR 100 sunt determiante proprietatile produsului si sunt combinate cu masuratori obiective ale pielii dupa aplciarea produsului. Raspunsul la intrebari care se introduce cu un buton de control este afisat pe un ecran in procente (nu este vazut de voluntar).

Un soft simplu permite salvarea datelor pentru toti voluntarii. Un grafic al profilului produsului poate fi printat. In plus se pot conecta cateva sonde CK.

Cu analiza senzoriala simturile umane sunt folosite ca instrument. Exista numeroase domenii de aplicare: testarea diferitelor formule, ambalarea, mirosurile, culorile. Formele si multe altele. Echipamentul poate fi folosit doar pentru intrebari si raspunsuri si functioneaza cu sau fara software. Toate datele pot fi analizate statistic.

Date tehnice:
Dimensiuni: 18.5x13x7 cm, Masa: 0.1,
Sursa de alimentare: baterie 9V.
Sursa de alimentare externa: 12 V/150mA, Interfata: USB