AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Visioscan VC 98 Descriere unica a topografiei pielii direct de pe piele

O camera video speciala cu lumina UV-A, avand rezolutie mare a fost dezvoltata special pentru a studia suprafata pielii in mod direct. Imaginile arata structura pielii si gradul de uscare. Cu foitele Corneofix F 20 si Sebufix F 16 pot fi evaluate descuamarea si productia de sebum. Cu soft-ul multifunctional, Visioscan VC 98 este un sistem unic flexibil ce descrie suprafata pielii usor, precis si foarte economic.


Domenii de aplicare
Sunt numeroase domenii de aplicare. Pe langa testele de eficacitate si sustinerea efectului pentru cosmetice, produse farmaceutice, detergenti si diagnostic clinic obiectiv in dermatologie, exista de asemenea aplicatii in medicina practica, consultatia medicala si multe alte domenii.

Descriere
Camera dispune de un senzor video alb-negru de rezolutie mare si o sursa de lumina UV-A circulara (care nu este periculoasa pentru piele) pentru luminarea uniforma a pielii.Cu lumina sa speciala prezinta o imagine foarte clara fara luciu. Cu lumina UV-A este vizibila mai ales pigmentatia de sub piele.

Soft-ul
Camera poate fi conectata la calculator printr-o unitate digitala Video Digitizer VD 300 printr-un port FireWire. O imagine live este intotdeauna vizibila in soft. Suplimentar functiei de procesare a imaginii, soft-uri speciale permite calcularea unei varietati de parametri ai suprafetei pielii:

SELS (Evaluarea Suprafetei Pielii) Aceasta metoda de evaluare o fost dezvoltata de Institutul de Dermatologie Experimentala din Germania de Profesorul Tronnier, Universitatea Witten-Herdecke. Distributia cantitatii de gri in imagine este folosita pentru a evalua intr-o secunda patru parametri clinici pentru a descrie calitativ si cantitativ suprafata pielii ca un index: finetea pielii (Sesm), asprimea pielii (Ser), caracterul solzos (Sesc), ridurile (Sew). O macro functie permite analiza mai multor imagini in acelasi timp. Soft-ul ofera multe alte functii interesante. Masuratorile pe par (ex: cresterea parului dupa barbierit) pot fi usor de facut.

Masurarea descuamarii
Descuamarea pe piele si scalp in special apare impresionant deoarece devine fluorescenta sub lumina UV-A. Poate fi evaluata direct pe piele sau luata cu foita speciala Corneofix.

Secretia de sebum
Evaluarea secretiei de sebum cu foita speciala Sebufix
Toate rezultatele pot fi pastrate si printate impreuna cu imaginile si sunt automat disponibile pentru analize statististice (ex: Excel). Calibrarea usoara si rapida a sistemului este posibila in orice moment.
Visioscan si Visiometer sunt disponibile si intr-un echipament combinat.

Date tehnice:
Dimensiuni: aprox. 118 x 56 x 48 cm, Masa: 250 g, Marimea imaginii: 6 x 8 mm, Rezolutie: 640 x 480 pixeli pe ecranul calculatorului.
Sursa de lumina: UV-A (340-400 nm, varf la 375 nm), Senzorul video: 1/3 Cip CMOS
Mod de alimentare: 100-240 V AC, 0.3 A, 50-60 Hz,
Unitate video digitala: Dimensiuni: 23 x 12 x 5 cm, Masa: aprox. 1.5 kg, Transfer al imaginii via FireWire, Interfata: USB
Modificarile tehnice pot fi facute fara o instiintare prealabila.