AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Determinarea filmului hidrolipidic al pielii este important in dermatologie si cosmetica pentru cercetarea in laborator si promovarea de produse.
Continutul exact de sebum si hidratarea la suprafetei pielii nu poate fi evaluat doar privind pielea.

SEBUFIX ® F 16 ofera o determinare rapida si corecta ai celor doi parametri. Acest lucru este indispensabil pentru analiza tipului de piele si monitorizarea eficacitatii produsului. Siguranta: ambele foite nu sunt periculoase pntru piele.


Domenii de aplicare:

• Dermatologie
• Cercetare clinica
• Departamentele de cercetare si dezvoltare din industria cosmetica si farmaceutica (sustinerea efectului produsului si teste de eficacitate)
• Estetica
• De asemenea, ca instrumente de promovare, SEBUFIX®F16 ajuta la cresterea vanzarii de produse la punctele de vanzare (farmacii, magazine,etc.), fiind recomandate ca cele mai potrivite produse pentru tipul individual de piele. Este posibila o demonstratie impresionanta inainte si dupa folosirea produsului. Foitele sunt potrivite chiar pentru teste facute acasa. Cu SEBUFIX ® F 16 puteti ajunge la clienti prin distributia mostrelor la punctele de vanzare din magazine. Acesta este cea mai buna abordare de marketing.

Se aplica o partea alba (fara adeziv, partea adeziva se lipeste pe deget) care absoarbe sebumul de la suprafata pielii prin niste micro-pori. Sebumul luat de pe piele este visibil sub forma unor pete transparente de marimi diferite. Intinderea sebumului pe film este minima.

Numarul si marimea petelor indica activitatea glandelor sebacee. Pielea uscata este reprezentata prin cateva pete mici, in timp ce pielea grasa este vizibila printr-un numar mare de pete.

Timpul de masurare foarte scurt (30 secunde), fara lipici, previne efectele de ocluzie pe piele care conduc la rezultate gresite. Masuratoarea nu este influentata de nivelul de hidratare al pielii (transpiratia).