AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Noua generatie a aparatelor CK pentru masurarea pielii – Sistemul MPA

Sondele pentru masurare digitala reprezinta caracteristica cheie a ultimei generatii de echipamente, furnizand un grad inalt de stabilitate si flexibilitate. Fiecare sonda dispune de electronica necesara si de date pentru calibrare cerute pentru masurare. Astfel poate fi conectata  la diferite tipuri de echipamente. Aceasta reprezinta un avantaj pentru intretinerea rapida si usoara a sondei.detalii aici
Corneometer CM 825 – Cel mai popular instrument de masurare a hidratarii pielii
Inca din 1980 Corneometrul a constituit o metoda foarte buna pentru determinarea cu acuratete a nivelului de hidratare la suprafata pielii. Este cel mai bine vandut echipament pentru masurarea hidratarii pielii. Acest lucru este amintit in literatura de specialitate unde termenii de „corneometrie” si masuratorile hidratarii pielii sunt inseparabili. Acuratetea altor instrumente de masurare a hidratarii pielii pe piata este intotdeauna comparata cu standardul Corneometrului.

detalii aici
Sebumeter SM 815 – determinarea sebumului de la suprafata pielii

Sebumetrul este cel mai cunoscut echipament pentru masurarea sebumului pe piele, par si scalp. Este folosit in dermatologie si cosmetologie.Diferite teste in vitro si in vivo si comparari cu alte tehnici de masurare amintite in literatura de specialitate si-au demonstrat importanta in domeniul dermatologiei si cosmetologiei.detalii aici
Skin-pH-Meter PH 905 – Masuratoarea pH-ului la suprafata pielii

Masurarea nivelului de pH pe suprafata pielii este un parametru important pentru evaluarea calitatii filmului hidrolipidic al pielii in special in industria sapunurilor si detergentilor.detalii aici
Tewameter TM 300 – Masurarea pierderii de apa la nivel transepidermal (TEWL)
Masurarea pierderii de apa la nivel transepidermic (TEWL) este un parametru important pentru evaluarea eficientei barierei de apa a pielii. Poate fi detectata cea mai usoara modificare a barierei de apa a pielii.  Tewameter este cel mai acceptat si cel mai bine vandut echipament pentru masurare TEWL.

Multe studii stiintifice internationale ii demonstreaza importanta in domeniile dermatologiei si cosmeticii. Exista multe domenii de aplicare. Pe langa testele de eficacitate si sustinerea efectului de marketink pentru cosmetice si produse farmaceutice si diagnoza clinica obiectiva in dermatologie, se poate folosi in medicina ocupationala, consultatia medicala, observarea noilor nascuti, industria alimentara si multe altele.


detalii aici
Pre-Heating of the Probe - Probe Heater® PR 100
This is an additional tool to pre-heat all CK probes to skin temperature. It is essentiel especially for the measurement of the transepidermal waterloss (TEWL), which will be stable in less time.

Mexameter MX 18 – Evaluarea continutului de melanina si nivelul eritemului
Ochiul uman este foarte sensibil la distinctia culorilor vazute una langa alta. Dar atata timp cat ele sunt percepute de ochi separat diferentele nu pot fi detectate adesea. Mai mult, ceea ce ochiul primeste de la culori depinde de lumina ambientala. Mexametrul MX 18 este un instrument usor, rapid si economic pentru masurarea celor doua componente responsabile in special pentru culoarea pielii: melanina si hemoglobina (eritemul). Multe studii stiintifice internationale demonstreaza beneficiile lui in toate domeniile importante de aplicare din dermatologie si cosmetica.

detalii aici
Reviscometer RVM 600 – Aspecte interesante ale elasticitatii pielii

Determinarea diferitilor parametri ai proprietatilor mecanice a pielii are un rol important in studiile stiintifice de bioinginerie. Noul aspect al masuratorii – bazat pe rezonanta in timp real-reprezinta completarea ideala pentru metoda masuratorii prin suctiune a Cutometrului si permite pe langa testele de eficacitate pentru produsele cosmetice, investigarea unor noi domenii cum ar fi orientarea inciziei in timpul chirurgiei cutanate, relatia dintre indicele de masa corporala si elasticitate, fotoimbatranirea si multe altele.detalii aici
Frictiometer FR 770 - Evaluarea frecarii pielii
Sonda contine un motor, o unitate de ghidare si un cap pentru frecare. O miscare de rotatie constanta (de diferite viteze) este aplicata pe piele prin frecarea capului sondei. ..este masurat si rezultatul este afisat ca unitati de Frictiometer in program. Diferite capete din teflon sunt disponibile pentru a crea diferite frictiuni.

detalii aici
Cutometer MPA 580 – Metoda suctiunii recunoscuta pentru masurarea elasticitatii
De multi ani masuratorile elasticitatii cu Corneometrul au fost recunoscute ca si standard in dermatologie si cosmetologie si au fost folosite pentru a sustine ultimele descoperiri in ambele domenii. Datorita preciziei sale si a usurintei folosirii comparat cu alte metode de masurare a elasticitatii, Cutometer este mentionat in cele mai multe studii pe acest subiect din lumea intrega

detalii aici
Skin-Visiometer SV 600 – Evaluarea topografiei pielii prin replici si transmisie de lumina
Este o metoda de masurare foarte cunoscuta, precisa, economica si usor de folosit pentru evaluarea topografiei suprafetei pielii prin transmisia de lumina a unui silicon foarte subtire colorat albastru. Cele doua parti ale siliconului foarte lipicioase, amestecate in vacuum pentru a preveni formarea bulelor, umple chiar cele mai mici adancituri ale pielii si le reproduce in detaliu.

detalii aici
Visioscan VC 98 – Descriere unica a topografiei pielii direct de pe piele
O camera video speciala cu lumina UV-A, avand rezolutie mare a fost dezvoltata special pentru a studia suprafata pielii in mod direct. Imaginile arata structura pielii si gradul de uscare. Cu foitele Corneofix F 20 si Sebufix F 16 pot fi evaluate descuamarea si productia de sebum. Cu soft-ul multifunctional, Visioscan VC 98 este un sistem unic flexibil ce descrie suprafata pielii usor, precis si foarte economic.

detalii aici
Sebufix F 16 – Foita de colectare a sebumului
Corneofix F 20 – Foita pentru colectarea descuamarii
Sebufix®
Este o foita alba care absoarbe sebumul de la suprafata pielii datorita microporilor, cand este aplicata pe piele. Sebumul luat de pe piele este vizibil dupa cateva secunde ca pete transparente de diferite marimi. Intinderea sebumului pe film este minima.

Corneofix®
Lucreaza ca un colector de corneocite (scuame si celule moarte). Numarul, marimea si grosimea corneocitelor indica gradul de hidratare al stratului cornos. Multe corneocite mari pot fi colectate doar cand pielea este deshidratata sau chiar ranita. In mod corespunzator pielea hidratata prezinta scuame mici, regulate. Partea adeziva este aplicata pe suprafata pielii care trebuie masurata. Prin indepartarea benzii de pe piele corneocitele raman lipite.

Info Sebufix® / Info Corneofix®
Sensorimeter SR 100 – combinarea analizei senzoriale cu metodele obiective de masurare
Evaluarea subiectiva de catre consumator a produselor este luat foarte in serios de catre industria cosmetica si face partedin toate testele de eficacitate. Intrebarile si raspunsurile se reflecta in profilul produsului. Experienta, gustul, atitudinea, antecedentele sociale, cultura si obiceiurile consumatorilor contribuie la analiza senzoriala.

Cu Sensorimeter SR 100 sunt determiante proprietatile produsului si sunt combinate cu masuratori obiective ale pielii dupa aplciarea produsului. Raspunsul la intrebari care se introduce cu un buton de control este afisat pe un ecran in procente (nu este vazut de voluntar).

detalii aici
Mobile Data Collector DC 3000 – O noua abordare pentru colectarea datelor despre produse pe teren
O abordare interesanta pentru testele de eficacitate si sustinerea suportului de marketing este acest echipament mic, usor de manuit, ce functioneaza cu baterii, care are caracteristicile Corneometrului CM 825 pentru masurarea hidratarii pielii. Se foloseste pentru „testele de acasa” si i se da voluntarului. Pot fi adaugati sistemului alti parametri de masurare cum ar fi sebumul sau pigmentarea / eritemul.

detalii aici