AXIS INTEGRATOR - Solutii pentru viitor
click aici
Aceasta este o metoda recunoscuta si „batatorita” din punct de vedere stiintific, de mai multi ani, pentru a analiza obiectiv liniile mai adanci si ridurile mari, in special cele din jurul ochilor. Acest aparat este interesant mai ales pentru a sustine efectul produselor antiimbatranire si antirid.

Masuratoarea se bazeaza pe umbrele unei replici din silicon. Replica reprezinta un negativ al pielii si este iluminata uniform cu o sursa de lumina definita montata intr-un unghi specific. Umbrele vizibile pe replica, create de lumina oblica, sunt capturate cu o rezolutie mare de camera video prin interfata rapida FireWire, camera care este montata vertical fata de replica.

Un software foarte sofisticat analizeaza caracteristicile diferite ale ridurilor de lungime reala si adancime (mm) si un factor de forma.
Este foarte reproductibil si precis. Pentru a analiza aceeasi arie dinaninte si de dupa tratament, o functie masca poate suprapune imaginile replicilor peste o replica deja prelevata pentru a avea aceeasi pozitie.

Patru imagini pot aparea pe ecran in acelasi timp.
Pentru fiecare studiu poate fi creata o baza de date separata si toate rezultatele si setarile se salveaza in mod automat acolo. Deci, urmarirea fiecarui studiu este foarte simpla. Un instrument simplu de calibrare permite utilizatorului sa fie sigur de acuratetea distantei si a adancimii (x, y, z).

Instrumente speciale pentru imagine, cum ar fi 3D si culorile false, ilustreaza productia in scopuri de marketing.